Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 1. tammikuuta 2019

Life Fitness kunnioittaa yksityisyydensuojaasi ja arvostaa hyviä asiakassuhteita kanssasi. 

Tämä tietosuojakäytäntö koskee tietoja, joita ovat keränneet Life Fitness ja sen sidos- tai tytäryhtiöt (”Life Fitness”, "me" tai "meitä") verkossa tai sen ulkopuolella, mukaan luettuna mutta ei niihin rajoittuen, kaikki sivustot tai sovellukset, joille on lisätty linkki tähän tietosuojakäytäntöön (yhdessä "Sivustot").

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa kaikki eri tavoilla kerätyt tiedot, niiden käsittelyn tarkoituksen, käsittelyn oikeusperustan, sekä tietoja siitä miten käytämme näitä tietoja ja kenen kanssa me jaamme niitä. Tietosuojakäytännössä kuvataan toimenpiteitä, joita sovellamme sinun, eli rekisteröidyn, tietojesi turvallisuuden sekä tietoihin liittyvien oikeuksiesi suojaamiseksi.  Kerromme myös, miten voit tavoittaa meidät, jos haluat päivittää yhteystietosi, poistaa nimesi postituslistoista tai saada vastauksia tietosuojaa koskevia toimintatapojamme koskeviin kysymyksiin. Lue tämä tietosuojakäytäntö huolella.  Jatkamalla sivustojemme käyttöä hyväksyt tämän tietosuojakäytännön mukaiset käytännöt.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖJEMME MUUTOKSET

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöjämme aika ajoin. Se voi tapahtua milloin vain ja päivitykset tehdään meidän yksinomaisen harkintamme mukaan. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, niin että lisäämme oikeuksiamme keräämiemme henkilötietojesi käyttämiseen, pyydämme siihen lupaasi joko sähköpostilla sivustoillemme rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen tai ilmoittamalla siitä näkyvästi sivustoillamme.  Jos aiomme käsitellä henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen kuin mihin ne oli kerätty, on Life Fitnessin annettava sinulle ennen tätä käsittelyä tietoja tästä uudesta tarkoituksesta. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme taata, että henkilötietojesi käsittely on kohtuullista ja läpinäkyvää. 

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

Keräämme henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, työnantajan nimen, sähköpostiosoitteen, sivuston salasanan, väestötietoja tai taloudellisia tietoja, kun vierailet sivustollamme, luot käyttäjätilin tai rekisteröit tuotteen tai teet ostoksia sivustoillamme. Jotkin sivustoistamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden vuorovaikuttaa, kopioida tai tallentaa tietoja, kuten valokuvia tai foorumiviestejä.

Keräämme myös automaattisesti tietoja laitteista, joita käytät kun kommunikoit sivustojemme kanssa. Keräämämme tiedot sisältävät laitteen tunnuksen, verkkoselaimen, tarkan sijaintisi (josta ilmoitamme ja jos annat siihen suostumuksesi), evästeiden ja web beaconeiden kautta kerätyt sivustojemme selaustiedot, sekä IP-osoitteet. Keräämme automaattisesti myös tietoja siitä, miten käytät sivustoja, kuten mitä olet etsinyt ja tarkastellut sivustoilla.  Nämä automaattisesti kerätyt tiedot liitetään kaikkiin antamiisi henkilökohtaisiin tietoihin. 

TIETOJENKÄSITTELYN TARKOITUKSET JA OIKEUDELLINEN PERUSTA

Keräämiämme tietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:

·  Sivustojen toimintojen mahdollistaminen;

·  Tavanomaiset liiketoimintatarpeet, kuten hallinnointi ja sivustojen parantaminen;

·  Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnan analysointi;

·  Petosten estäminen; sivuston käyttöehtojen noudattamisen valvonta; sovellettavien lakien ja raportointivelvoitteiden noudattaminen; ja Life Fitnessin sopimusten täytäntöönpano;

·  Sivuston käytön analysointi ja muu markkinatutkimus;

·  Tuotteittemme ja palvelujemme tarjonta ja niistä kommunikointi;

·  Yksilöllistettyjen mainosten tarjonta;

·  Eri maksutapojen esittely tuotteittemme ostoon;

·  Helpottamaan vuorovaikutusta sivustojemme kautta muiden kuluttajien kanssa, myös sosiaalisen verkostoitumisen avulla; ja

·  Lähettämään ilmoituksia, mainoskampanjoita, tarjouspyyntöjä, esitteitä tai muita markkinointimateriaaleja sivustojemme, tuotteidemme sekä yrityksemme, yhteistyökumppaneidemme, liikekumppaneidemme tai valtuutettujen jälleenmyyjiemme palveluista. 

Life Fitness käsittelee näitä tietoja, kun meillä on siihen oikeusperusta.  Oikeusperusta, johon tukeudumme, on yksi seuraavista:

·  Olet antanut suostumuksesi siihen, että käsittelemme henkilötietojasi;

·  Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme tehdä sopimuksen kanssasi tai täyttää pyyntösi;

·  Käsittely on välttämätöntä, jotta se noudattaa Life Fitnessin lainsäädännön mukaista oikeudellista velvoitetta EU:n tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti; tai

·  Tietojenkäsittely on välttämätöntä Life Fitnessin oikeutettujen etujen saavuttamiseksi monikansallisena tuotteiden jälleenmyyjänä, jotta voisimme esimerkiksi suojata liiketoimintaamme ja ymmärtää paremmin asiakkaittemme tarpeita.

Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi ja luoda sinulle henkilökohtaisen profiilin.  Voimme käyttää profiilissasi olevia henkilötietoja vastaamaan pyyntöihin rahoitusvaihtoehdoista tuotteiden ja palveluiden hankkimiseksi meiltä.

Jos ilmoitat meille, että et halua että otamme sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksissa, emme lähetä sinulle mainoksia.   

Sivustomme eivät kerää henkilötietoja verkkoaktiviteeteistasi pidemmältä ajalta eivätkä kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai verkkopalvelujen kautta.  Siksi web-selaimista lähetetyt jäljittämisen kieltokäytännöt (”Do Not Track”) eivät sovellu sivustoihimme, emmekä muuta tietojen keruuta ja käytäntöjä, kun tällainen signaali on vastaanotettu.

Muita tapoja, joilla henkilötietojasi kerätään ja käsitellään, ovat seuraavat:

Sinun meille antamasi tiedot

Tarkat paikannustiedot. Saatamme tarjota tuotteita ja palveluita, joiden toimittaminen edellyttää tarkan sijaintisi keräämistä. Tällaissa tapauksissa saatat joutua antamaan Life Fitnessille mahdollisuuden paikantaa täsmällinen sijaintisi, jotta voisimme tarjota sinulle kyseisen tuotteen tai palvelun.  Jos et halua antaa meille tarkkoja sijaintitietojasi, eivät palvelumme toimi kunnolla, ja emme pysty tarjoamaan niitä sinulle.

Käytämme tätä täsmällistä paikkatietojärjestelmää myös analyysitarkoituksiin ja jaamme täsmälliset sijaintitietosi kolmansien osapuolten kanssa, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, jälleenmyyjät ja osapuolet, jotka tarjoavat kohdistettuja mainos- ja analyysipalveluja. 

Tietopyyntö. Jos pyydät tietoja tuotteistamme (esim. esite-, luettelo -tai lehtipyyntö), pyydämme sinua toimittamaan henkilökohtaisia tietojasi kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, tuotteen käyttötarkoitus, kiinnostuksen kohteet, jne. Voit lähettää meille kommentteja ja lisäkysymyksiä. Me tai valtuutettu jälleenmyyjä omalla alueellasi käytämme tietojasi lähettääksemme sinulle pyydetyt tiedot, ja tietojasi voidaan käyttää tulevaisuudessa, kun haluamme ottaa sinuun yhteyttä tuotteittemme tai palveluidemme tiimoilta.

Uutiskirjeet ja muu viestintä.  Voimme tarjota online- tai offline-uutiskirjeitä ja muita viestintää tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme. Kun ilmoittaudut halukkaaksi tällaisten viestien vastaanottamiseen, pyydämme sinua antamaan henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Me tai valtuutettu jälleenmyyjä omalla alueellasi käyttää näitä tietoja lähettääkseen sinulle haluamasi viestit ja viestittää kanssasi tuotteistamme ja palveluistamme.

Palaute, kyselyt ja kilpailut.  Voimme tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua online-kyselyihin, haasteisiin tai kilpailuihin. Tarvitsemme sinulta yhteystietoja (kuten sähköpostiosoitteen) ja väestötietoja (kuten perheenjäsenten lukumäärä ja tulotasosi). Kyselyihin, haasteisiin tai kilpailuihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Siksi voit valita itse haluatko lähettää meille tietojasi. Me, liikekumppanimme tai alueenne valtuutettu jälleenmyyjä käyttää ilmoitettuja tietoja ilmoittaakseen kilpailun voittajat ja palkinnot, valvoakseen tai parantaakseen yhden tai useamman verkkosivuston käyttöä tai mainontaa, sekä yhdistettyjen tietojen keräämiseen markkinointianalyysitarkoituksiin. Yhteydenotot voivat olla lähetyksiä Yhdysvaltain postin tai muiden kuriirien välityksellä; tai (jos tiedossa) sähköpostilla. 

Avoimet työpaikat. Sivustomme voivat sisältää linkin Life Fitnessin työhönottosivulle, jossa voit etsiä Life Fitnessin avoimia työpaikkoja ja hakea töitä lähettämällä ansioluettelosi ja muita henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, yhteystietosi ja työhistoriasi. Käytämme antamiasi tietoja arvioidaksemme kiinnostustasi kyseisiin työsuhteisiin ja ottaaksemme sinuun yhteyttä rekrytöintikysymyksissä. 

Myyntiedustajan tai jälleenmyyjän etsiminen. Jotkut sivustoistamme mahdollistavat lähimmän myyntiedustajan tai jälleenmyyjän paikallistamisen "etsi myyntiedustaja" tai "etsi jälleenmyyjä" -kaavakkeiden avulla.  Jos tämä palvelu on käytettävissä, se on täysin vapaaehtoinen ja voit päättää itse haluatko antaa henkilötietosi.  Jotta voimme auttaa sinua löytämään myyntiedustajan tai jälleenmyyjän, pyydämme erilaisia tietoja, kuten etu- ja sukunimesi, täydellisen postiosoitteen ja puhelinnumeron. Käytämme näitä tietoja löytääksemme lähimmän myyntiedustajan tai jälleenmyyjän, arvioimaan tarpeitasi ja antamaan sinulle parasta palvelua. Me, myyntiedustaja tai alueen valtuutettu jälleenmyyjä voi käyttää tietojasi suoramainontaan tuotteistamme ja palveluistamme.

Verkkomyynti.

Life Fitnessin sivustot. Myymme Life Fitnessin omia tuotemerkkejä suoraan verkkosivujemme kautta.  Jos teet ostoksesi nettisivujemme kautta, käytämme tietojasi tilausten käsittelyyn.  Tietosi kerää joko Life Fitness tai valtuutettu kolmannen osapuolen maksunkäsittelijä. 

Kolmannet osapuolet. Life Fitnessin omia tuotemerkkejä myydään myös kolmansien osapuolten kautta heidän hallitsemiensa verkkosivustojen kautta. Nämä sivut voivat olla linkitettyjä Life Fitnessin sivustoille. Jos teet kauppaa valtuutetun kolmannen osapuolen kauppiaan kanssa, ostoksesi suoritetaan valtuutetuilla kolmannen osapuolen myyntisivustoilla kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen mukaisesti. Ostosten yhteydessä kolmannen osapuolten kautta kehotamme sinua tarkistamaan heidän tietosuojakäytäntönsä ja käyttöehtonsa.

Ostosten maksu ja rahoituskäytännöt. Saatamme tarjota linkkejä kolmansien osapuolten toimittajille ostosten rahoittamiseen tai luottoa koskeviin tietoihin joidenkin tuotteidemme osalta.  Jos tällainen linkki toimitetaan, tietosi lähetetään suoraan kolmannen osapuolen toimittajalle eikä yrityksemme vastaanota niitä.  Kehotamme sinua lukemaan kolmannen osapuolen verkkosivustoon sovellettavia tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja. 

Osakas- tai asiakaspalkkio-ohjelmat. Jotkut sivustomme saattavat ajoittain tarjota osakas- tai asiakaspalkkio-ohjelmia tai alennuskuponkeja ja pyydämme sinulta yhteystietoja ja ostotietoja, jotta voimme ottaa sinut mukaan kyseisiin ohjelmiin ja kommunikoida kanssasi.

Tuotteiden rekisteröinti.  Jotkut sivustomme voivat aika ajoin tarjota tuotteiden rekisteröintiä sivustoillamme. Rekisteröimällä tuotteesi verkossa hyväksyt, että me, liikekumppanimme, valtuutettu jälleenmyyjä/palveluntarjoaja tai kolmannen osapuolen mainostoimisto voivat ottaa sinuun yhteyttä tuotteen rekisteröinnistä useista eri syistä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuotteen tuottamiseen liittyvät lakisääteiset ilmoitukset, asiakaspalvelu ja/tai takuukysymykset, Life Fitnessin tietokantojen ja liiketoimintaprosessien ylläpitäminen ja/tai yhteydenotto sinuun muualla tässä tietosuojakäytännössä määritellyissä tarkoituksissa.

Viittauspalvelujen tarjoaminen.  Ajoittain saatamme tarjota sinulle viittauspalvelua, jonka avulla voit ilmoittaa ystäville ja tutuille tuotteista ja/tai tiedoista, joita olet nähnyt Life Fitnessin verkkosivustoilla (tai niiden kautta). Jos käytät tällaista viittauspalvelua, sovelletaan seuraavaa: sähköpostiosoite (-osoitteet) kerätään kertaluonteisesti ja sinut merkitään sähköpostin lähettäjäksi.  Life Fitness on palveluntarjoaja, joka huolehtii viestin toimittamisesta.

Sähköinen tiedontoimitus osakkeenomistajille. Jos olet osakkeenomistaja ja haluat saada osakkeenomistajille tarjoitettua materiaalia sähköpostitse, pyydämme sinua rekisteröitymään tähän palveluun sivustolla. Rekisteröidyttyäsi voit myös äänestää osakkeisiin liittyvistä asioista sivustojemme kautta. Jos haluat rekisteröityä, jos olet osakkeenomistaja Yhdysvalloissa tai Kanadassa, sinun on annettava sosiaaliturvatunnuksesi tai verotunnuksesi, sähköpostiosoitteesi ja 4-numeroinen PIN-tunnus. Jos olet osakkeenomistaja muualla kuin Yhdysvalloissa tai Kanadassa, sinun on annettava osakastilinumero, sähköpostiosoitteesi ja 4-numeroinen PIN-tunnus. Käytämme antamiasi tietoja varmistaaksemme, että olet osakkeenomistaja, jotta voimme rekisteröidä sinut sähköiseen jakelupalveluun ja antaa sinulle haluamasi sähköiset toimitus- ja äänestyspalvelut. Voit myös päivittää tai peruuttaa rekisteröintisi sivustolla antamalla samat tiedot.

Automaattisesti keräämämme tiedot

Kun käyt sivuillamme, keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, esimerkiksi tietoja kävijämäärästä ja millä sivuilla vierailijat kävivät. Keräämällä näitä tietoja voimme parhaiten räätälöidä sivustoamme vastaamaan käyttäjiemme tarpeita. Keräämme tietoja eri tavoin, kuten evästeiden ja web beaconeiden avulla. Voimme myös kerätä IP-osoitteita, kuten jäljempänä selitetään.  Lisätietoja evästeiden käytöstämme löydät erillisestä evästekäytännöstämme.

Evästeet.  Käytämme monien muiden yritysten lailla "evästeitä" joillakin sivustomme osilla. Lisää niistä voit lukea evästekäytännöstämme. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat laitteeseesi, kun vierailet tietyillä verkkosivuilla. Käytämme evästeitä nähdäksemme esimerkiksi, oletko vieraillut meillä ennen, vai oletko uusi vierailija ja tunnistamaan mistä sivustojen ominaisuuksista olet eniten kiinnostunut. Evästeet voivat parantaa nettikokemustasi tallentamalla valintojasi, kun vierailet jollakin tietyllä nettisivulla.

Useimmat Internetselaimet kertovat, kuinka lopettaa uusien evästeiden hyväksyminen, kuinka saat ilmoituksen uusien evästeiden vastaanotosta ja kuinka poistat jo tallennetut evästeet. Huomaa kuitenkin, että ilman evästeitä et välttämättä pysty hyödyntämään kaikkia sivustojen ominaisuuksia ja toimintoja.

Web beaconit.  Kuten voit lukea erillisestä evästekäytännöstämme, sisältävät tietyt sivumme "web beaconeita" (toiselta nimeltään internet-tagit, pikselitunnisteet ja GIF-tiedostot). Nämä web beaconit sallivat tiedon jakamisen kolmansille osapuolille, kuten sivun ladanneen tietokoneen IP-osoitteen, jossa beacon näkyy; sivun URL-osoitteen, jolle beacon ilmestyy; ajan jolloin beaconin sisältävä sivu avattiin; sivun katselemiseen käytetyn selaintyypin; ja kolmansien osapuolten asettamat evästetiedot.

IP-osoitteet.  IP-osoite on yksilöllinen tunniste, jonka tietyt elektroniset laitteet tunnistavat ja joiden avulla ne kommunikoivat keskenään Internetissä. Kun käyt verkkosivustollamme ja/tai sovelluksessamme, näemme sen laitteen IP-osoitteen, jota käytät Internet-yhteyden muodostamiseen. Käytämme näitä tietoja laitteen fyysisen sijainnin ja verkkosivustojen kävijöiden yleisten sijaintipaikkojen määrittelemiseen. Käytämme näitä tietoja myös parantamaan verkkosivustojamme ja/tai sovelluksiamme.

YRITYKSEN RAKENTEELLISET MUUTOKSET

Pidätämme itsellämme oikeuden julkistaa ja siirtää kaikki sivustossamme olevat tiedot, mukaan lukien henkilötiedot:

·  yhden tai useamman sivuston seuraavalle omistajalle, yhteisomistajille tai käsittelijöille; tai

·  yritysfuusion, konsolidoinnin tai uudelleenjärjestelyn yhteydessä, kaikkien tai lähes kaikkien osakkeiden ja/tai varojen myynnin tai muun yritystoiminnan muutoksen yhteydessä, mukaan luettuna, mutta rajoituksetta, minkä tahansa due diligence -prosessin aikana.

LASTEN YKSITYISYYDEN SUOJA

Sivustojamme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotialle lapsille. Jos saamme tietoomme, että keräämämme tiedot ovat peräisin alle 13-vuotiaalta lapselta, poistamme nämä tiedot välittömästi.

SOSIAALISIIN VERKOSTOIHIN LINKITTÄMINEN

Jotkut sivuistamme mahdollistavat kirjautumisen ja sosiaalisen verkoston tilisi, kuten Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram ja Pinterest yhdistämisen Life Fitnessin sivustoihin.

Käyttämällä tätä toimintoa annat Life Fitnessille luvan tarkastella kaikkia jakamiasi sosiaalisen verkoston profiilitietoja, ja käyttää niitä kyseisten sosiaalisen verkoston käyttöehtojen ja niiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Lisätietoja sosiaalisten verkkotiliesi tietosuoja-asetuksista, hallinnoinnista ja tietojen jaosta meidän ja muiden yhdistettyjen sovellusten kanssa löydät myös kyseisten sivustojen omilta sivuilta. 

Jos haluat erottaa sosiaalisen verkkotilisi Life Fitnessistä, katso kyseisen palveluntarjoajan asetuksia.

MITÄ TIETOJA JAAMME

Jaamme antamiasi tietoja Life Fitnessin tytäryhtiöiden, liikekumppanien tai valtuutettujen jälleenmyyjien kanssa, jotta voisimme viestiä kanssasi tuotteista ja palveluista sekä lähettää ilmoituksia, tietoa mainoskampanjoista, tarjouspyyntöjä tai esitteitä sekä muuta markkinointimateriaalia nettisivuistamme, tuotteistamme ja tarjoamistamme palveluista. Jos annat suostumuksesi, jaamme myös täsmällisen sijaintisi kolmansille osapuolille, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, jälleenmyyjät ja osapuolet, jotka tarjoavat kohdistettuja mainonta- ja analyysipalveluja.

Jaamme myös tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, jotka suorittavat palveluita ja toimintoja puolestamme tukemaan vuorovaikutusta kanssasi, esimerkiksi tarjoamalla tuotteitamme ja palveluitamme, hallinnoimalla kyselyjä tai kilpailuja, tekemällä tuotearvioita tai viestimällä kanssasi. Näitä kolmansia osapuolia ei ole valtuutettu käyttämään tai luovuttamaan tietojasi eteenpäin, paitsi jos ne ovat välttämättömiä palvelujen suorittamiseksi meidän puolestamme tai lakien mukaan. 

Lisäksi jaamme sinusta tietoja:

·  Jos laki tai oikeudellinen prosessi niin vaatii;

·  Lainvalvontaviranomaisille tai muille valtion virkamiehille;

·  Kun uskomme, että tietojen paljastaminen on tarpeen tai tarkoituksenmukaista fyysisen vahingon tai taloudellisten menetysten estämiseksi tai epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkimisen yhteydessä;

·  Jos tämä on tarpeen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi;

·  Käyttöehtojemme täytäntöönpanon ja noudattamisen vuoksi;

·  Suojataksemme omaisuuttamme, palveluitamme ja laillisia oikeuksiamme;

·  Estääksemme Life Fitnessin, tytäryhtiöidemme, liikekumppaneidemme tai valtuutettujen jälleenmyyjien vastaiset petokset;

·  Tukemaan auditointi-, noudattamis- ja hallinnointitoimintoja; tai

·  Noudattaaksemme kaikkia sovellettavia lakeja.

Pidätämme itsellämme oikeuden siirtää kaikki sinusta keräämämme tiedot siinä tapauksessa, että myymme tai siirrämme kaikki tai osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme.

OIKEUTESI KALIFORNIAN OSAVALTION LAKIEN MUKAAN

Jos pysyvä asuinpaikkasi on Kaliforniassa, antaa Kalifornian siviililain pykälä 1798.83 sinulle mahdollisuuden pyytää tietoja henkilötietojesi luovuttamisesta kolmansille osapuolille kolmannen osapuolen suoramarkkinointitarkoituksiin välittömästi edellisen kalenterivuoden aikana. Annamme sinulle luettelon julkistetuista henkilötietoluokista ja luettelon kolmansista osapuolista. Voit tehdä tällaisen pyynnön sähköpostitse. Tarvitsemme mukaan kopion todistuksesta, joista ilmenee pysyvä asuinpaikkasi Kaliforniassa. privacy@lifefitness.com.

Jotkut sivustot tarjoavat sinulle mahdollisuuden lähettää sisältöä julkisesti.  Jos pysyvä asuinpaikkasi on Kaliforniassa ja olet alle 18-vuotias, minkä tahansa sivuston rekisteröitynyt käyttäjä, jossa tämä käytäntö on julkaistu, antaa Kalifornian yrityksiä ja ammatinharjoittajia koskevan lain pykälä 22581 sinulle oikeuden pyytää ja poistaa sisältöä tai tietoja, jotka olet julkisesti lähettänyt. Voit tehdä tällaisen pyynnön sähköpostitse ja laita mukaan yksityiskohtainen kuvaus erityisestä sisällöstä tai tiedoista osoitteeseen privacy@lifefitness.com. Merkitse viestiin ikäsi ja laita mukaan kopio todistuksesta, joista ilmenee pysyvä asuinpaikkasi Kaliforniassa. Huomaa, että tällainen pyyntö ei takaa täydellistä tai kattavaa lähettämäsi sisällön tai tietojen poistamista, ja että voi olla sellaisia tilanteita, joissa laki ei vaadi eikä salli tietojesi poistamista, vaikka sitä pyydettäisiinkin.

LINKITYS MUILLE NETTISIVUILLE

Sivustomme voivat tarjota linkkejä muihin verkkosivustoihin käytön helpottamiseksi ja tietojen jakamiseksi. Nämä sivustot voivat toimia itsenäisesti riippumattomana meidän sivustostamme. Linkitetyillä verkkosivustoilla voi olla omat tietosuojailmoituksensa tai käytäntönsä. Suosittelemme, että tarkistat ne, jos vierailet linkitetyillä nettisivuilla. Linkitetyt sivustot, joilla vierailet, eivät millään tavoin ole osa meidän nettisivustoamme, emmekä me ole vastuussa niiden sisällöstä, käytöstä tai kyseisten nettisivustojen tietosuojakäytännöistä.

KOLMANSIEN OSAPUOLIEN MAINOKSET

Kolmannet osapuolet, mukaan lukien mainostajat, keräävät tietoja, mahdollisesti myös henkilökohtaisia tietojasi, toimistasi ajan kuluessa eri verkkosivustoilla, kun käytät sivustojamme.  Nämä kolmannet osapuolet auttavat Life Fitnessiä tiedonkeruussa, raportoinnissa, mainosten vasteen mittaamisessa, analyyseissä sekä toimittavat asiaankuuluvia markkinointiviestejä ja mainoksia.

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske henkilökohtaisten tietojen keräämistä kolmansilta osapuolilta. Katso näiden kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä, jos haluat tietää, miten he keräävät ja käyttävät henkilötietojasi.

Monet kolmannen osapuolen mainostajat ja jotkin verkkoselaimet ja mobiililaitteet sallivat sinun kieltäytyä kolmannen osapuolen mainonnasta. Tietoja ja resursseja, jotka koskevat kohdistetun, asiakkaan kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan poissulkemista, on saatavilla Digital Advertising Alliancelta osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/.  Voit myös estää kohdistettujen mainosten seurannan ja vastaanottamisen mobiililaitteellasi lataamalla App Choices -sovelluksen osoitteessa

www.aboutads.info/appchoices.  Huomaa, että kohdistetuista mainoksista kieltäytyminen ei estä muuta mainostamista. Saat edelleen yleisiä mainoksia, kun vierailet sivustoillamme ja muualla verkossa.

MITÄ TIETOJA SIIRRÄMME

Sivustot, joihin tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan, ovat Yhdysvaltain lainsäädännön alaisia, ellei muuten mainita. Käyttämällä sivustoja tai antamalla meille henkilökohtaisia tietojasi siirrät henkilökohtaisia tietojasi Yhdysvaltoihin. Lisäksi siirrämme sivustoihin keräämiämme henkilötietoja muihin maihin, joissa meillä on liiketoimintaa. Näissä maissa ei ehkä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa asut. Kun siirrämme tietojasi muihin maihin, suojelemme tietojasi tässä käytännössä kuvatulla tavalla, vaikka tietyssä maassa ei ehkä ole samoja yksityis- ja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa asut. Hyväksyt ja olet tietoinen henkilötietojesi keräämisestä, siirtämisestä ja käsittelystä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

KUINKA SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI

Me ylläpidämme hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojakeinoja suojellaksemme antamiesi henkilötietojen menetystä, väärinkäyttöä tai luvatonta käyttöä, paljastamista, muuttamista tai hävittämistä.

SINUN OIKEUTESI - TIETOJEN PYYNTÖ JA KORJAUS

Sinulla on oikeus pyytää tutustua meidän sinusta keräämiimme henkilötietoihin niiden tarkistamista, muokkaamista tai poistamista varten.  Sinulla on myös oikeus pyytää kopiota sinusta keräämistämme tiedoista.  Tietyissä tilanteissa voit myös pyytää, että rajoitamme tai lopetamme tietojesi käsittelyn. 

Jos haluat saada kopion sinusta keräämistämme tiedoista niiden tarkistamista, muokkaamista tai poistamista varten ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy@lifefitness.com tai jollain muulla alla olevassa osassa "Yhteystiedot" esitetyllä tavalla. 

Tietosuojasi ja turvallisuutesi turvaamiseksi voimme varmistaa henkilöllisyytesi kohtuullisella tavalla, esimerkiksi pyytämällä salasanasi ja käyttäjätunnuksesi ennen kuin pääset katsomaan tietojasi.

Jos teet pyynnön henkilötietojesi muuttamista, poistamista tai käytön rajoittamista koskien, tiedotamme sinulle kaikista henkilötiedoillesi tämän pyynnön johdosta tehdyistä toimenpiteistä.

Kun tietojenkäsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa se milloin tahansa ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella tehdyn tietojenkäsittelyn laillisuuteen ennen tällaisen peruuttamisen tekemistä.  Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen, kun tietojenkäsittely perustuu asiakkaan ja Life Fitnessin väliseen sopimukseen ja tiedot käsiteltiin automaattisella tavalla.  Voit käyttää oikeuksiasi kirjoittamalla sähköpostiosoitteeseen privacy@lifefitness.com.  Life Fitness tulee lähettämään vastauksen kuukauden sisällä.

Sinulla on oikeus tehdä valitus yksityisyyden suojaa tai tietosuojaa säätävälle viranomaiselle omalla oikeudenkäyttöalueellasi. 

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Life Fitness säilyttää kaikki keräämänsä henkilötiedot asianomaisen liikesuhteen ajaksi tai tarvittaessa oman tietojenkäsittelypolitiikkansa ja aikataulunsa mukaisesti.  Jos henkilötietoja poistetaan rekisteröidyn pyynnöstä, Life Fitness pyrkii kohtuudella varmistamaan, että kaikki tiedot poistetaan kokonaisuudessaan.  Lisää tietoa käyttöoikeutta, korjauksia tai poistoja koskevista pyynnöistä löydät osiosta "Sinun oikeutesi - Tietojen pyynnöt ja korjaus".

Life Fitness ylläpitää tarvittavia asiakirjoja osoittaakseen, että se täyttää kaikki velvollisuutensa ja mahdollistaa Life Fitnessin tai muun valtuutetun tilintarkastajan suorittamat tarkastukset, sekä osallistumisen tällaisiin tarkastuksiin.

Life Fitness pitää kirjallista tietojenkäsittelyrekisteriä, jossa tietojenkäsittelytoimet luetellaan luokittain.  Life Fitness ylläpitää tarvittavia asiakirjoja osoittaakseen, että se täyttää kaikki velvollisuutensa ja mahdollistaa Life Fitnessin tai muun valtuutetun tilintarkastajan suorittamat tarkastukset, sekä osallistumisen tällaisiin tarkastuksiin.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on jotain tähän tietosuojakäytäntöön liittyviä kysymyksiä, ota yhteys:

Life Fitness Attn: Law Department Columbia Centre III, 9525 Bryn Mawr Avenue Rosemont, IL  60018, USA Puhelin: 1-800-735-3867 Sähköposti: privacy@lifefitness.com

Jos haluat päivittää yhteystietosi tai käyttäjäominaisuuksiasi, poistaa tietosi postituslistoista tai lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen, voit tehdä sen seuraavasti:

·  Voit muuttaa tilisi asetuksia sivustossa;

·  Sähköpostiviestien sisältämien linkkien kautta; tai

Ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa privacy@lifefitness.com  tai jollain muulla tässä osiossa kerrotulla tavalla.

Comments

Sorry, your browser is not supported

Internet Explorer 7 and lower are depricated browsers and no longer supported. Please click here for more information on upgrading your browser or choose from the links below.

Internet ExplorerGoogle ChromeMozilla FirefoxApple Safari